Rendőrség

Eltűnt három kislány a VIII. kerületből

Segítséget kér a rendőrség.

2019.05.24 07:55ma.hu

Két 13 éves és egy 12 éves kislány csütörtökön 17 óra körül tűnt el a VIII. kerületból. A rendőrség keresi őket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szinte egy időben adta ki a közleményeket a három eltűnt gyermekről.

A 12 éves Haga Zsaklin 145 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete farmernadrágot és rózsaszín kardigánt viselt.

Haga Zsaklin (Forrás: police.hu)


A 13 éves Tarczali Mercédesz 162 centiméter magas, félhosszú, barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot és barna kabátot viselt.

Tarczali Mercédesz (Forrás: police.hu)


Imre Mercédesz 156 centiméter magas, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete blúzt, szürke nadrágot és vajszínű bőrkabátot viselt.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható lányok valamelyikét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.