Baleset

Leállt az 1-es metró, valaki a sínek közé mászott

Egy férfi 2019. május 23-án délután az M1-es metró Bajcsy-Zsilinszky úti megállójánál lemászott a sínekhez.

2019.05.23 16:46Ma.hu

Egy férfi 2019. május 23-án délután az M1-es metró Bajcsy-Zsilinszky úti megállójánál lemászott a sínekhez. A metró vezetője ezt észlelte, ezért lassított, majd megállt. Ezt követően a férfi, aki ekkor már a sínek között tartózkodott, sértetlenül visszamászott a peronra. A metró vezetője értesítette a rendőröket, akik perceken belül a helyszínre értek és igazoltatták a férfit.

A 36 éves budapesti T. Pétert átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának rendőrei T. Péterrel szemben közérdekű üzem működésének megzavarása miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.