Közlekedés

Baleset miatt lezárták az M3-ast a főváros felé

Kisbusz és kisteherautó karambolozott.

2019.05.23 08:00ma.hu

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát csütörtök reggel a 210-es kilométernél, ahol egy kisbusz és egy kisteherautó karambolozott - tájékoztatta a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa az MTI-t.

Domokos Jenő elmondta, a sztráda Nyíregyházáról Budapest felé tartó oldalán eddig ismeretlen okok miatt következett be a baleset. Hárman megsérültek, egyikük súlyosan. A mentés és helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták.

Korcsmáros Ferenc, az Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója elmondta, mentők mellett mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A súlyos, illetve a két könnyebben sérült embert a nyíregyházi kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.