Baleset

Tűz ütött ki a Westendben

Több üzletet kiürítettek.

2019.05.20 17:20ma.hu

Kisebb tűz ütött ki hétfő délután a Westend bevásárlóközpontban. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig megkezdték az egyik üzlet kiürítését. Az egységek a felderítést követően megállapították, hogy a lépcsőház legfelső szintjén található helyiségben a szemét égett, amelyet a tűzoltók kiérkezése előtt oltani kezdtek. A végleges oltást az egységek fejezték be, illetve hőkamerával átvizsgáltak. A tűz a szomszédos helyiségekre nem terjedt át - írja közleményében a katasztrófavédelem.

A munkálatok idejére a korábban kiürített üzlet melletti üzlethelyiségeket is kiürítették, az intézkedés mintegy kétszáz embert érintett. Az üzletközpont vásárlóterét csekély részben érintette a füst, amelyet az épület elszívó berendezéseivel, gépi és természetes szellőzéssel szüntetnek meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.