Állati

Vaddisznók kolbászolnak Salgótarjánban

Lencsevégre is kapták őket a könyvtár környékén.

2019.05.15 19:25ma.hu

Nógrád megyékben egyre gyakrabban jelennek meg lakott területre betévedt vadak, így a salgótarjáni Alkotmány úton sem először botlanak vaddisznóba a járókelők - írja a Nool.hu. A portálon a felvételek is megtekinthetők az állatokról.

Tavaly októberben ugyanebben az utcában található pizzériába tévedt be egy vaddisznó. Az eltévedt erdőlakóról készített fotók bejárták az egész országot.

Az új felvételeket készítő Bári Péter a portálnak elmondta, hogy hétfő este, pár perccel 8 óra után két vaddisznóra lett figyelmes a salgótarjáni utcában. Az út túloldalán lévő parkolóban az autók között ketten voltak, de végül csak az egyik merészkedett át a könyvtár melletti területre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.