Életmentés

Le akart ugrani egy fiatal nő a Gellért-hegyről

Hegyvidéki járőrök mentették meg az életét.

2019.05.10 07:40ma.hu

A rendőrségre 2019. május 9-én 15 óra 54 perckor érkezett bejelentés, miszerint a Budapest XI., Gellért-hegyen egy nő a sziklaszirten áll és le akar ugrani.

A helyszínre érkező járőrök a fiatal nőt egy több méter mélységben lévő sziklaperem bokros részén találták meg. A rendőrök azonnal lemásztak a sérült nőhöz, majd megakadályozták abban, hogy onnan leugorjon.

Az egyenruhások a fiatal nővel maradtak a katasztrófavédelem munkatársainak megérkezéséig, akik a sérültet a sziklaperemről felhozták. A mentőszolgálat a sérült nőt a helyszínen ellátta és további vizsgálatok céljából kórházba szállította.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.