Baleset

Letörte a sorompórudat

Egy ismeretlen sofőr személyautójával letörte egy debreceni vasúti átjáró sorompórúdját. A rendőrök keresik az elkövetőt és a bűncselekmény szemtanúit.

2019.05.08 14:34ma.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/943/2019. bűnügyi számon eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője 2019. április 16-án 18 óra 30 perc körül Debrecenben, a Jánosi utcát keresztező vasúti átjáró sorompórúdját letörte. Az ismeretlen gépkocsi vezetője ezt követően elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a bűncselekmény szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.