Bűnügy

Pedofil férfi üzent a kisgyerekes hevesi édesanyának

Pénzt ajánlott a családnak.

2019.05.07 08:41ma.hu

E-mailt írt egy kisgyermekes Heves megyei édesanyának egy önmagát "negyvenhárom éves pedofil pasinak" valló ember, miszerint pénzt ajánlana azért, hogy kislányokkal szexelhessen.

A Borsonline szerint a férfi a sötét webről kereste meg a nőt. "Rendszeresen szexelek 10 év alatti kislányokkal, és ezért szívesen fizetek sok pénzt, amit soha nem kell visszaadni. Mit gondolsz, tudnál kislányt jó pénzért?" - írta. A levélhez egy kislányról készült fotót is csatolt. A gyermekről azt állította, hogy "nemrég volt a partnere".

A hevesi párnak egy tizenegy éves, egy kilencéves és egy kétéves kislánya is van. Nem tudják, ki állhat a háttérben, vagy hogy hogyan szemelte ki őket a férfi. Megtették a feljelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.