Baleset

Nyolc autó ütközött az M3-ason - nagy a torlódás

A járművekben utazók közül egy ember megsérült.

2019.05.05 16:13ma.hu

Több autó csúszott egymásba az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán Hatvan közelében vasárnap délután, a baleset miatt torlódik a forgalom az érintett szakaszon - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Lázár Levente elmondta: az első információk szerint a sztráda 54-es kilométerénél nyolc gépkocsi ütközött össze. A járművekben utazók közül egy ember megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt csak a leállósávon haladhatnak az autók, emiatt mintegy öt kilométeres torlódás alakult ki az érintett szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.