Bűnügy

17 éves lányával tűnt el a fegyveres exrendőr

A lány búcsúleveleket hagyott hátra.

2019.04.23 10:31ma.hu

A rendőrség körözést adott ki a dunavarsányi R. Zoltánra és lányára, a 17 éves R. Natáliára, akik szombat este tűntek el otthonukból. A Bors úgy tudja, egy volt rendőrt keresnek, aki nemrég szerelt le, és azóta biztonsági őrként dolgozott. A férfi és lánya búcsúlevelet hagytak otthonukban, de mindkettőt a lány írta kézzel.

A férfi felesége és a lány nevelőanyja a lapnak azt mondta, hogy a férfinek van fegyvertartási engedélye és feltehetően a pisztolyt is magával vitte. A nő nagyon aggódik, és bízik benne, hogy épségben előkerülnek szerettei, akik között nagyon erős kapcsolat volt. A lány rajongott az apjáért, egy, a Facebook-oldalára felrakott fotó szerint az apja rendőrségi jelvényével, bilincsével és pisztolyával pózolt.

Ha látja őket, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.