Bűncselekmény

Szégyellte, hogy kínai az apa - ezért hagyta magára újszülöttjét a réten - videó

Ezzel védekezik a nő, aki magára hagyta újszülöttjét a patakparton, a Pest megyei Máriabesnyőn, még csütörtökön.

2019.04.21 07:48ma.hu

Félt attól, hogy kiderül: kínai a gyereke apja. Úgy tudni, ezzel védekezik a nő, aki magára hagyta újszülöttjét a patakparton, a Pest megyei Máriabesnyőn, még csütörtökön. A nő apja azt mondta: ő sem tudta, hogy lánya terhes, de a történtek ellenére kiáll mellette. A nő őrizetbe került. A csecsemő már jól van, a nagyszülők szeretnék felnevelni.

A nőt az ügyben végzett adatgyűjtés alapján már másnap azonosították, és máriabesnyői otthonában találták meg. Vele szemben megkezdték a szükséges intézkedéseket, büntetőeljárásban vizsgálják az esetet.

Patakparton találta meg egy férfi

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a gödöllői rendőrök 2019. április 18-án 14 óra 30 perckor Gödöllő-Máriabesnyő, Sztelek Dénes utca mögötti füves területen, mert ott egy férfi egy élő újszülött csecsemőt talált.

Önnek mi a véleménye? Kattintson és írja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.