Döbbenet

Fiatal lányok kötöttek el egy csuklós buszt Sándorfalván, Szegedre is eljutottak vele

Benne volt a kulcs...

2019.04.17 17:18ma.hu

Három fiatal lány lopott el egy menetrend szerint közlekedő, de épp parkoló csuklós buszt nemrégiben, a sándorfalvi buszvégállomásról.

A tizen- és huszonéves fiatalok egy állomáshoz közeli szórakozóhelyen buliztak, és amikor hazafelé tartottak, akkor jutott eszükbe, hogy ellopják a buszt - tudta meg a Délmagyar. A lap információi szerint az egyik lány buszvégállomáson volt takarítónő.

Nem volt nehéz dolguk, ugyanis az éjszakára magára hagyott járműben volt az indítókulcs. Nem elégedtek meg azzal, hogy Sándorfalván tesznek egy kört, órákon keresztül buszoztak. Szegedre is eljutottak, majd visszatértek Sándorfalvára.

Ezután hazatértek a lányok, otthon már a rendőrök várták őket.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást, de ők csak két fiatal nőt említettek. Szerintük a fiatalok heccből vitték el a buszt. Tudták, hogyan kell kinyitni és beindítani. Miközben a járművel közlekedtek, nekimentek egy közlekedési táblának, és akkor a busz oldala is megsérült. Gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalokat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.