Baleset

Kigyulladt egy utasokkal teli busz Salgótarjánban

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozója megkezdte az autóbusz oltását.

2019.04.17 16:34ma.hu
police.hu

Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz április 17-én a reggeli órákban, Salgótarjánban.

A jármű éppen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete mellett lévő buszmegállóban állt, amikor váratlanul füst, majd tűz csapott ki annak motorteréből.

Ekkor az utasok és a sofőr leszálltak a buszról. Dr. Hegedűs Gergely rendőr százados, a főkapitányság nyomozója látva, hogy mi történik, nem tétovázott, azonnal befutott a rendőrség épületébe egy porral oltó készülékért, majd egy segítségnyújtás miatt kocsijából kiszálló állampolgárral közösen a lángokat megfékezték. Ezzel egyidejűleg a helyszínre érkeztek a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói és két gyorsbeavatkozóval megakadályozták az izzó részek újragyulladását. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.