Brutális

Fejbe lőhette magát egy férfi a ráckevei lőtéren

Kis időre magára hagyhatták fegyverével.

2019.04.16 08:15ma.hu

Súlyos baleset történt a ráckevei lőtéren április 12-én - tudta meg az Index. Egy férfi saját magát lőhette meg, állapotáról egyelőre nincs információ.

A portál úgy tudja, a férfi a pisztolypályán - ahol bukó, forgó és álló célpontokra lehet lőni - vett részt lövészetben, majd kihasználva egy pillanatot, amikor a lövészet munkatársai nem tudták ebben megakadályozni, saját maga ellen fordította a fegyvert.

Kihívták a mentőket és értesítették a rendőrséget. A helyszínelés után néhány órával a lőtér újranyitott.

Két tag is arról tud, hogy az egyesület fegyverével magára lett hagyva egy kis időre a férfi, és hogy szándékosan fordította azt maga ellen. A lap nem tudta a Duna Lövész Sportegyesülettel megerőssíttetni az információkat, az egyesület vezetője érdemben nem reagált megkeresésükre.

Az Országos Mentőszolgálat viszont igen, ők azt írták: "Egy mentőhelikoptert és egy mentőautót riasztottunk a helyszínre, ahol a mentők egy súlyos sérültet találtak, akit ellátást követően légi úton szállítottak kórházba."

A rendőrség közlése szerint "a Budapesti Rendőr-főkapitányság az Ön által említett eset kapcsán, mint hatáskörébe és illetékességébe tartozó ügyben közigazgatási hatósági eljárást indít, melyről további tájékoztatást nem kívánunk adni." A rendőrség válaszából szintén nem derül ki, hogy szándékos öngyilkossági kísérletről, vagy szerencsétlen balesetről van szó.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.