Bűncselekmény

Megvertek és kiraboltak egy mozgássérült férfit Budapesten

Az elkövető egy késsel a bűncselekmény szemtanúját is megfenyegette.

2019.04.14 12:43ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőreit egy folyamatban lévő rabláshoz riasztották 2019. április 13-án 15 órakor. Az 56 éves budapesti B. Attila egy Rákóczi úton található épület kapualjánál fellökött egy kerekesszékes férfit, majd többször megütötte és a pénzét követelte. Az ütéseket követően B. Attila benyúlt a földön fekvő férfi zsebeibe és kivette a bennük talált pénzt.

Egy járókelő sietett a sértett segítségére, felszólította B. Attilát, hogy fejezze be a férfi bántalmazását és adja vissza neki a pénzét. Ekkor B. Attila a segítő szándékú járókelő felé fordult, zsebéből előhúzott egy kést, szúró mozdulatokat tett felé és megfenyegette, hogy bántalmazni fogja. Ekkor a férfi hívta a rendőröket, akik 7 percen belül kiértek a helyszínre és elfogták az elkövetőt.

A józsefvárosi nyomozók B. Attilát a kerületi rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatására. ​​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.