Baleset

Döbbenetes baleset volt - csoda, hogy túlélte a vétlen sofőr

Nem adta meg a kamionos az elsőbbséget.

2019.04.08 12:17ma.hu

Egy kamionsofőr nem adta meg az elsőbbséget egy kisteherautónak. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A vizsgálat adatai szerint a 427-es számú úton közlekedett 2019. január 25-én 7 óra körül egy kamionos, amikor a 42-es számú főút kereszteződésébe úgy hajtott be, hogy nem adta meg az elsőbbséget egy neki balról közlekedő kisteherautónak és a hozzákapcsolt utánfutónak, amin három személyautót szállított. A teherautó olyan erővel csapódott a kamion oldalába, hogy az utasfülke a nyergesvontató alá szorult, és a gépjármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A 48 éves kamionost a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a berettyóújfalui rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek - tájékoztatta a ma.hu-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság .

Fotó: Police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.