Állítkínzás

Állatkínzás Kölesden

Két kutya tetemét találta meg egy férfi a Sióban.

2019.03.26 16:03ma.hu
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szekszárdi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást két rendbeli állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 24-én az esti órákban, hogy egy helyi férfi a Sió kölesdi szakaszán két elpusztult kutya tetemét találta az előző napon. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel az elkövető felkutatására intézkedtek, melynek során a helyi körzeti megbízott és az állampolgárok együttműködésével rövid időn belül megállapították az elkövető személyazonosságát.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt – egy helyi férfit – 2019. március 25-én a kora délutáni órákban előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki, aki elszámoltatása során elismerte az állatkínzást.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.