Rendőrség

Gyorsulási versenyt rendezett két autós Tatabányán

Lakott területen belül 120 km/h és 111 km/h volt a sebessége két gyorshajtónak, akiket a tatabányai rendőrök bírsággal és büntetőpontokkal is sújtottak.

2019.03.25 15:16ma.hu
police.hu

A rendőrök 2019. március 23-án Tatabánya területén végeztek sebességellenőrzést. Az esti órákban két személygépkocsi állt egy tilos jelzést adó jelzőlámpánál, az Összekötő úton.

A szabad jelzésénél a járművezetők egymással versenyezve gyorsultak, így az egyik vezető 120 km/h-val, míg a másik 111 km/h-val haladt lakott területen belül.

A rendőrök igazoltatták a két sofőrt és velük szemben bírságot szabtak ki, továbbá 8, illetve 6 büntetőpontot is kiszabtak.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.