Négy autó ütközött

Tömegbaleset az M5-ösön - fotók

Négy autó ütközött össze szombaton, kora délelőtt az M5-ös autópályán Inárcs közelében.

2019.03.23 10:19ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben négyen sérültek meg, a sztráda Budapest felé vezető oldalát lezárták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Az elsődleges információk szerint a baleset fél kilenc körül történt. A helyszínelés idejére a rendőrök az autópályát Budapest irányába teljes szélességében lezárták, a járműveket Újhartyánnál a 46108-as számú útra terelik.

MTI/Mihádák Zoltán


Újabb balesetek történtek, nagy a torlódás

Később Újhartyán térségében kamionba rohant egy kisteherautó, a Szeged irányába vezető oldalon szintén több autó futott egymásba - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy az Újhartyán térségében történt balesetben a kisteherautó fülkéje leszakadt, a benne utazó sofőrt súlyos sérüléssekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

Közölte, Budapest felé egyre nagyobb a torlódás, dél körül 6 kilométeres volt a kocsisor, a Szeged felé vezető oldalon pedig egy kilométeres.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a reggeli balesetnél még érvényben van az autópálya lezárása és a forgalom elterelése, az újhartyáni baleset esetében pedig két sávot lezártak, egy sávon haladhat a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.