Bűnügy

Bombával fenyegetőző férfit fogtak el a rendőrök

Őrizetbe vették.

2019.03.19 10:28ma.hu

A 112-es segélyhívó telefonszámra tett bejelentést egy férfi 2019. március 18-án 17 óra 30 perc körül arról, hogy egy esztári nevelési intézménybe bombát helyezett el. A rendőrök a helyszínre mentek, kiürítették az épületet és bombakutató kutya segítségével átkutatták azt, azonban robbanóanyagot nem találtak.

A nyomozó hatóság a beszerzett információk alapján azonosította a telefonálót, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A rendőrök közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták a pocsaji lakost, aki beismerő vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 31 éves gyanúsítottal szemben őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.