Bűnügy

Idegösszeomlást kapott a börtönben a Teréz körúti robbantó

P. Lászlót átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI).

2019.03.19 07:12ma.hu
hirdetés

Idegösszeomlást kapott a börtönben a Teréz körúti robbantás miatt életfogytiglanra ítélt P. László, ezért a 27 éves férfit átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) - tudta meg a Blikk.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a lap megkeresésére annyit közölt: az elítélteket folyamatosan figyelik szakemberek, és ha szükségesnek ítélik, a börtönből átszállítják őket az IMEI-be.

P. Lászlót 2016. szeptember 24-én távirányítóval robbantott fel a Teréz körúton egy házi készítésű bombát. Két rendőr életveszélyesen megsérült. P. László a robbantás után küldött egy elektronikus levelet a Belügyminisztériumnak, amelyben egymillió eurót követelt. A férfit három hét múlva fogták el Keszthely közelében. Március 12-én jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélték emberölés kísérletéért és terrorcselekményét, legkorábban 30 év múlva szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.