Rendőrség

Filmbe illő életmentés Kaposváron

Két erkély között függeszkedve tartottak rendőrök egy idős asszonyt a katasztrófavédők kiérkezéséig. A nő kis híján leesett a második emeletről.

2019.03.18 18:31ma.hu

A rendőrségre 2019. március 18-án 7 óra 15 perckor arról érkezett állampolgári bejelentés, hogy Kaposváron, a Honvéd utcában egy négyemeletes ház erkélyéről egy zavartan viselkedő nő tárgyakat dobált le.

A járőrök a helyszínen a nőt már a balkon korlátján kívül találták. A 87 éves asszony lakásának bejárati ajtaja zárva volt, így oda nem tudtak bemenni, ezért egy lakó kiengedte őket saját, szomszédos erkélyére. Ekkor az idős hölgy már lecsúszott a második emeleti erkély széléről, csak a korlátban kapaszkodott. Kiss Zsombor r. főtörzsőrmester a két erkély között függeszkedve a hóna alatt átkarolva akadályozta meg, hogy leessen, addig Handa Adrián r. őrmester társa lábát és szolgálati övét fogta, ezzel biztosítva őt. A katasztrófavédelem időközben kiérkező munkatársai a nőt átemelték az emelőkosárba, majd a mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.