Rendőrség

130-cal száguldozott Békéscsaba belvárosában egy BMW-s

A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás.

2019.03.18 16:25ma.hu
Forrás: police.hu

A közlekedési balesetek, a közúti tragédiák számának csökkentése érdekében a rendőrség Békés megyében is folyamatosan végez sebességellenőrzést. Az egyik készülékkel a rendőrök 2019. március 15-én délelőtt Békéscsaba belvárosában, a Berényi úton igyekeztek kiszűrni a forgalomból a szabálytalankodókat. Egy személygépkocsi vezetője a Szarvasi út felől a Kossuth tér irányába tartott úgy, hogy jelentősen túllépte a lakott területre érvényes sebességkorlátozást. A megengedett 50 km/óra helyett 129 km/óra sebességgel hajtott.

A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal. A szabályok betartása csökkenti a balesetek bekövetkezésének esélyét - hívja fel a figyelmet honlapján a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.