Baleset

14 éves lányával volt kocsmában a tragédia előtt a kiskunmajsai halálos baleset okozója

Nem tudta részegen irányítani a nagy sebességgel száguldó kocsit K. Nikolett, a baleset következtében nemcsak ő, hanem a másik járművezető is meghalt.

2019.03.18 09:25ma.hu

Ahogy arról a ma.hu is beszámolt, hárman haltak meg a hétvégén tragikus kiskunmajsai karambolban. Mint kiderült, a szemből érkező kocsiban egy kiskunhalasi házaspár ült, akiknek esélye sem volt, a helyszínen meghaltak. A Blikk információ szerint a feleség a helyi óvodában dolgozott, az egész település gyászolja.

A lap megtudta, hogy a végzetes balesetet okozó sofőr a karambol előtti este két fiatal barátjával és 14 éves lányával mulatott az egyik helyi kocsmában. Hiába kérlelték, hogy ittasan ne üljön volán mögé, kitartott amellett, hogy párja kocsijával hazaviszi kiskunmajsai otthonába a lányát. Ennek köszönhető, hogy a tini kimaradt a tragédiából, ugyanis ezután az anya és két barátja Kiskunhalas felé vették az irányt. Úgy tudni, egy másik kocsmába is beültek, és reggel 8 körül indultak haza.

K. Nikolett azonban a nagy mennyiségű alkohol hatása miatt nem tudta irányítani a kocsit, amit ráadásul nagy sebességgel vezetett. Először a jobb oldali padkára futott rá, majd amikor elrántotta a kormányt, a szemből érkező másik autóval ütközött. Szinte semmi nem maradt a két járműből, a motor kiszakadt, az üvegek összetörtek, a kocsik darabkái szanaszét repültek.

A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

K. Nikolett 14 éves lánya árván maradt, édesapját már korábban elvesztette. A teljesen összetört tinire jelenleg a nagybátyja vigyáz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.