Gyilkosság

Kegyetlen csecsemőgyilkosság Zichyújfaluban - még az apa is rosszul lett

A mentők az apát is elvitték, olyan rosszul lett a látványtól.

2019.03.16 17:17ma.hu

A gyanú szerint a sárkeresztúri nő egy zichiújfalui ingatlan melléképületében megszülte, majd megölte gyermekét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 16-án délben arról, hogy holtan találtak egy újszülőtt csecsemőt Zichyújfaluban, egy családi ház melléképületében. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínen megállapították, hogy egy 23 éves nő reggel megszülte gyermekét, majd megfojtotta, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a sárkeresztúri nővel szemben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A feol.hu megkereste Zichyújfalu polgármesterét is, aki megdöbbent a tragédia hallatán. Tőle tudták meg, hogy a nagypapa korú családapa, akinek három felnőtt gyermeke van és nemrég veszítette el feleségét, találta meg a csecsemőt. A látvány következtében rosszul lett, őt a mentők el is szállították.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.