Baleset

Kigyulladt egy építés alatt álló hajó Balatonvilágoson

A mentők egy embert kivizsgálásra kórházba vittek.

2019.03.14 11:57ma.hu

Tűz keletkezett egy építés alatt álló hajóban csütörtök reggel Balatonvilágoson - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

Török Sándor tájékoztatása szerint Balatonvilágoson, az Erdősor úton egy hajóépítő üzemben gyulladt ki egy nyolcméteres elektromos hajó.

Hozzátette: a dolgozók a további károk elkerülése érdekében az üzemből kivitték a szabadba a hajót és még a tűzoltók megérkezése előtt megkezdték a tűz oltását.

A tüzet végül a helyszínre három kocsival érkező siófoki hivatásos tűzoltók oltották el; a mentők egy embert kivizsgálásra kórházba vittek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.