Bűnügy

Feldarabolta, bezacskózta - így végezte ki a magyar nőt az osztrák kannibál

Megrázó részleteket tartalmaz a magyar prostituáltat feldaraboló osztrák férfi elleni vádirat. 18+!

2019.03.14 07:44ma.hu

Kezdődik a büntetőpere Ausztriában annak a férfinak, aki tavaly megölt és feldarabolt egy prostituáltként dolgozó magyar nőt. A férfi a maradványokat a Fertő-tóba dobta. Később egy halász látott meg egy emberi torzót a tóban, az áldozat további maraványait a kutatóbúvárok találták meg.

A 60 éves Alfred U. többszörös visszaesőnek számít, súlyos személyiségzavarral küzd. Az osztrák ügyészség azt indítványozza, hogy abba a speciális börtönbe kerüljön, ahol a különleges bűnözőket tartják fogva. A vádirat szerint ez indokolt is lehet, az ügyészség ugyanis horrorisztiku részletességgel taglalja a történteket - írja a Blikk.

A férfi bécsi lakásán gyilkolta meg a nőt, állítása szerint azért, mert le akart vele feküdni, de a nő kinevette. A holttest feldarabolásához használt kés eltört, ezért a férfi egy fűrészt használt, majd a maradványokat bezacskózta. Rustba autózott a parti kunyhójához, ahol a Fertő tóba dobálta a darabokat.

A boncolás kimutatta, hogy a koponyát megskalpolták és csaknem minden szervet eltávolítottak. A férfi másnap a fűrész tisztítása közben vette észre, hogy egy húsdarab ott maradt a kádban. Ekkor támadt azon ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait.

"Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani." Korábban ezt vallotta egy elmeorvosnak, aki kezelhetetlenként jellemezte.

A DNS-adatbank alapján az áldozat kiléte nem volt megállapítható, de egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy a férfi volt a gyilkos. Egy kereső kutya nyomot talált az egyik parti kunyhónál. A férfi bécsi lakásában vérmaradványokat találtak a fürdőszobában és a konyhában, főleg a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből emberi eredetű darált hús és kockára vágott hús került elő, olvasható a vádiratban.

Eddig 30 évet töltött rácsok mögött, hatszor elítélték, négy bűnügy részleteire derült fény.

1977-ben öt hónapot kapott, amiért egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta.

1981-ben 20 hónapra került börtönbe, mert akkori élettársával szexre kényszerített egy 18 éves, autóstoppos lányt.

1985-ben 9 évre ítélték. Fejszével ütötte a férfit, akit rajtakapott barátnőjével, akinek a mellbimbóját leharapta, megerőszakolta. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála.

1997-ben már visszaesőként kapott 12 évet, miután befogadott egy 19 éves prostituáltat, akit molesztált, kikötözött, többször megerőszakolt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.