Baleset

Mezőörsi tragédia: a kórházból tartottak hazafelé, amikor beléjük hajtott az Opel

Két nő, négy férfi és egy kisfiú halt meg a mezőörsi balesetben.

2019.03.12 12:24ma.hu
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Súlyos, hét életet követelő baleset történt vasárnap Mezőörsnél.

A rendőrség több ember halálával járó közúti baleset gondatlan okozása miatt indított büntetőeljárást.

A balesetről megrázó részleteket közölt a Blikk és a Bors. A balesetet okozó Opelben egy 28 éves győri férfi és 19 éves barátnője utazott. Az Opel sofőrje egy előzés után elvesztette uralmát a kocsi felett és a szemközti sávban összeütközött az Audival, amiben öten ültek.

Az Audi tulajdonosa egy 25 éves kisbéri férfi volt, de nem ő vezette a kocsit, mivel jogsija még nem volt, hanem a 45 éves szomszédja. Ők ketten egy háromtagú kisbéri családot vittek kórházba szívességből. Az anyuka súlyos cukor- és vesebeteg volt, őt kellett bevinni a győri kórházba, vele tartott a férje és 9 éves kisfiuk. A baleset a visszaúton történt.

A 25 éves férfi aznapra meglepetés bulit szervezett az édesapja születésnapjára. Az apa a Borsnak azt mondta, "előbb kértem el magam a munkából, tudtam, hogy a családom valami meglepetést szervez. Hazafelé tartottam, amikor megkaptam a telefont, hogy a drága fiam meghalt. Soha többé nem ünneplem meg, ez a nap örökre egy gyászévforduló lesz már".

A 25 éves férfi után három kislány maradt árván, a családnak gyűjtést szerveztek.

MTI Fotó: Krizsán Csaba


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.