Bűnügy

Szekszárdi gyerekgyilkosság: borzalmas részletek derültek ki - videó

Megöltek egy 5 éves kislányt Szekszárdon.

2019.03.09 15:26ma.hu

Megöltek egy 5 éves kislányt Szekszárdon. A gyermek március 8-án délután tűnt el otthonról. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a Patak utca mögötti Séd patak medrében találták meg aznap este, életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vettek. Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

A Tolnatáj TV az utcabeliektől úgy tudja, hogy a kislányt a saját unokatestvére ölhette meg. A kislány édesanyja borzalmas részleteket árult el a televíziónak. (Vigyázat, felkavaró tartalom!)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.