Baleset

Nagy erőkkel keresik a férfit, akinek átment a lábán egy kecskeméti busz, miután összeveszett a sofőrrel

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2019.03.08 22:07ma.hu
hirdetés
Fotók: Police.hu

A Kecskemét Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/678/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. január 23-án 16 óra körül Kecskeméten, a Noszlopy Gáspár parkban lévő autóbusz-végállomáson közlekedett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz, amelynek sofőrje - szóváltást követően - áthajtott egy ismeretlen gyalogos jobb lábfején, aki ezt követően a földre rogyott, majd sántítva elhagyta a helyszínt.

Az eljárás során a rendőrök lefoglalták a pályaudvaron felszerelt térfigyelő kamera felvételét, melyen látszódik az eset.

Kérik, hogy aki a felvételeken látható gyalogost felismeri, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.