Végzetes baleset

Zenehallgatás közben nyomkodta a telefonját, halálra gázolta a vonat

Halálra gázolt a vonat egy 16 éves fiút Monorierdőnél.

2019.03.07 11:20ma.hu

Zenehallgatás közben nyomkodta a telefonját egy 16 éves fiú, akit halálra gázolt a vonat Monorierdőnél hétfőn - írja a Bors.

A nyáregyházi fiatalember Budapestre járt iskolába, gépésznek tanult. Egyik legjobb barátjával voltak Monorierdő vasútállomásán hétfő reggel. Megvárta, hogy a Cegléd felől a fővárosba tartó vonat elhaladjon, aztán elindult.

Kettőt lépett, majd a szemközti oldalon száguldó szerelvény frontálisan ütközött vele. A barátja még próbált utánanyúlni, de esélye sem volt megmenteni a fiút.

Szemtanúk szerint a végzetes pillanatban a fiú kezében volt a telefonja, a fülhallgatójára pedig a teste mellett bukkantak, a mobilja ezernyi apró darabra tört. A fiú szemüveges volt, de aznap nem volt rajta a szemüvege - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.