Bűnügy

Csőtörés miatt nyitottak ki egy kőbányai lakást, marihuánaültetvény volt odabenn

A kőbányai nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki lakásában marihuánát termesztett. A férfi lakását csőtörés miatt kellett kinyitni.

2019.03.02 11:18ma.hu

A rendőrök 2018. június 2-án délután bejelentést kaptak, hogy egy kőbányai lakásban egy lakatos marihuánaültetvényt talált, amikor a lakást csőtörés miatt kinyitotta. A rendőrök a házkutatáskor 93 tő marihuánát, valamint a kábítószer termesztéséhez és csomagolásához használt eszközöket találtak.

A nyomozók miután azonosították a férfit, elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd 2018. június 4-én elfogták. A kőbányai rendőrök a 31 éves budapesti L. Attila ellen a kábítószer termesztése mellett lopás miatt is eljárást folytattak, ugyanis a férfi a cannabis termesztéséhez használt villamos energiát szabálytalanul vételezte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.