Összezuhant

Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója

A kórházban vesztette életét.

2019.02.28 09:19ma.hu

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben Pásztor Anna zaklatója. Az őröknek sikerült közbeavatkozniuk, a férfit kórházba vitték - tudta meg a Blikk. Nem sokkal a cikk megjelenése után a BVOP közleményt adott ki, melyben - a férfi nevének mellőzésével - azt írták, a letartóztatott a kórházban elhunyt.

A dunaszerdahelyi P. J. ügyében egy hete súlyosbították a vádat, a bíró szerint az ügy már nem csak zaklatás, hanem emberölés előkészületének is minősülhet. A lap szerint a férfi ezután láthatóan magába zuhant.

"A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában az elhelyezésére szolgáló zárkájában kísérelt meg öngyilkosságot egy 40 éves letartóztatott férfi 2019. február 27-én az éjszakai órákban.

Az ellenőrzéseknek köszönhetően a börtönőrök azonnal észlelték a férfi cselekményét, a zárkába siettek, majd megkezdték a fogvatartott ellátását, az életmentést, és a kiérkező mentőkkel közösen stabilizálták az állapotát. Ennek is köszönhető, hogy a férfit a mentő az egyik budapesti kórházba tudta szállítani.

A gondos, szakszerű kórházi ellátás ellenére sajnos a fogvatartott 2019. február 28-án, a reggeli órákban a kórházban életét vesztette. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta" - közölte a BVOP a lappal.

Mint ismeretes, P. J. összesen 196 oldalnyi levelet küldött az énekesnőnek, és azzal fenyegette meg őt, hogy egymás után öli meg a családja és a zenekara tagjait. Végül tavaly augusztusban egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén, a biztonságiak fotója alapján emelték ki a tömegből, majd átadták a rendőrségnek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.