OMSZ

Egy csokidarabka izzasztotta meg a mentősöket

Csokoládédarabkát nyelt félre az az 1 éves kisgyermek, akihez a gyöngyösi mentőket riasztották egy közeli településre.

2019.02.21 11:55ma.hu

"A szülők pánikba esve hívták a segélykérőt, miközben próbálták eltávolítani a szemmel nem látható idegentestet a kicsi torkából.

A mentésirányító azonnal indította a legközelebbi esetkocsit, miközben folyamatosan instruálta a szülőket, hogy mit tegyenek.

Miután a csoki eltávolítása sikertelen volt, a gyermeket azonnal saját autójukba tették a szülők és elindultak a mentővel szembe. A pár perces út felénél találkoztak, talán az utolsó pillanatban.

Az esetkocsi személyzete, az akkor már eszméletlen gyermeket, gyér légzéssel, és éppen megtartott keringéssel vette át a szülőktől. A kiérkező mentőtiszt gyorsan, és helyesen az azonnali emelt szintű légútbiztosítás mellett döntött, ami megmentette a gyermek életét" - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.