Baleset

Rendőrök helyezték biztonságba a kocsiból kirepült kiskutyát

Balesetben érintett kutyát helyeztek biztonságba a Csongrád megyei rendőrök.

2019.02.20 15:39ma.hu
police.hu

Egy személyautó ütközött a szalagkorlátnak február 19-én hajnalban az M43-as autópálya Nagylak felé vezető oldalán, Maroslele közelében. A balesetben a jármű sofőrjét és utasát a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállították.

A kocsiban utazott még egy kiskutya is, aki az ütközéskor ugyan kirepült a gépjárműből, de nem sérült meg. A megrettent ebet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának munkatársai beszállították a főkapitányságra, ahol biztonságba helyezték, amíg gazdáját az egészségügyi intézményben ápolták. A négylábú még órákkal a baleset után is reszketett az átélt traumától, azonban a rendőröknek sikerült megnyugtatniuk, megetették és megitatták, mire tulajdonosának visszaadták az állatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.