Rendőrség

Megkéselte, aztán kórházba vitte utasát a gödi férfi

A Pest megyei nyomozók egy 22 éves gödi férfi ellen indítottak eljárást.

2019.02.18 17:21ma.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves gödi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított február 15-én éjjel Göd egyik utcájába hajtott az általa használt személygépkocsival, amelynek utasa volt a sértett, egy gödi férfi is. Miután az autóval megálltak, a gyanúsított egy késsel megsebesítette a sértettet, majd ezt követően egy kórházba vitte a sérült személyt, aki a rendelkezésre álló orvosi adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett.

A Pest megyei rendőrök az egészségügyi intézménytől kapott bejelentést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 16-án gyanúsítottként hallgattak ki és elrendelték őrizetbe vételét.

Az illetékes bíróság 2019. február 18-án a gyanúsított bűnügyi felügyeletét rendelte el, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.