Gyilkosság

Elfogták a férfit, aki átvágta egy ember torkát az autójában - videó

Egy 26 éves fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Zuglóban.

2019.02.18 08:22ma.hu
Mihádák Zoltán / MTI

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2019. február 17-én bejelentés alapján mentek ki Budapest XIV. kerület, Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén egy halott férfit találtak.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként még aznap, 22 óra 35 perckor a BRFK nyomozói Esztergomban elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható 26 éves B. Györgyöt.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. ​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.