Baleset

Meghalt a mosonmagyaróvári baleset két súlyos sérültje

További három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

2019.02.15 07:31MTI

Meghalt az a két súlyos sérült, akiket a mentők az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében történt baleset helyszínén igyekeztek újraéleszteni.

A katasztrófavédelem honlapján pénteken hajnalban közölték, hogy négy személyautó és egy kamion ütközött össze az M1-es autópálya 162-es kilométerszelvényénél, Mosonmagyaróvár térségében, a határ felé vezető irányban.

A baleset két súlyos sérültjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem tudtak rajtuk segíteni. További három ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt a Hegyeshalom felé vezető irányban, azonban a benzinkút felé tereléssel haladhat a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.