Baleset

Hatalmas zakóval ért véget egy kötekedő részeg repülőútja Budapesten

Egy részeg utas okozott kisebb felfordulást a Wizz Air W62494 számú, Tenerife-Budapest járatán hétfőn késő este. Az Index olvasójának elmondása szerint az oroszul beszélő, jól megtermett, kopasz férfi már a felszálláskor sem volt józan, "egy zacskónyi piával" érkezett, és az úton is folyamatosan kiszolgálták. "Legalább négy-öt felest hozhattak ki neki, amíg megérkeztünk, pedig szóltak a személyzetnek, hogy nem kellene tovább itatni" - mondta a szemtanú.

Fotó: Index

A többi utast folyamatosan molesztálta, lökdöste, a kezével megállította a mellette elhaladókat, teljesen kezelhetetlen volt. Az egyik légiutas-kísérő megpróbálta lecsillapítani, de a férfi folytatta a balhét.

Végül a leszállás után, a gépből kilépve akkorát esett arccal előre a lépcsőn, hogy mindenkiben meghűlt a vér. „Alaposan megüthette magát, mert folyamatosan kiabált, de annyira részeg volt, hogy meg sem tudott mozdulni. Mindenki tehetetlenül nézte, egy biztonsági ember volt a közelben, aki hiába nyomkodta a walkie-talkie-ját, nem kapott választ. Az utasok jobb híján átlépkedtek rajta, senki sem vállalkozott arra, hogy megmozdítsa a hatalmas testet” – mesélte az utas, aki le is fotózta az esetet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.