Feladta magát

Őrizetben a férfi, aki megütött egy utast az 1-es villamoson

A rendőrségi felhívás hatására feladta magát, társát továbbra is keressük.

2019.02.11 09:21ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétéség miatt rendelt el nyomozást 2019. február 19-én, mert két férfi Budapest VIII. kerületében, a Hidegkúti Nándor Stadionnál felszállt a megállóban várakozó 1-es villamosra, ahol egyikük megütött egy utast, míg társa egy sörösüveggel betörte a villamos ablakát.

A rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján az elkövetőkről felhívást tettek közzé, melynek hatására az egyik férfi - aki a villamos egyik utasát bántalmazta – február 10-én önként jelentkezett a rendőrségen.

A nyomozók a 40 éves budapesti T. Sándort garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A másik férfit, aki betörte a villamos ablakát, még keresik a rendőrök. ​

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.