Megölték VV Fannit

VV Fanni-ügy: megtalálták a lány hajszálait a gyanúsított mosógépében

A rendőrök már azt is tudhatják, mi történt pontosan.

2019.01.29 09:19ma.hu

Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a lány meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában. Sajtóinformációk szerint a rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt.

Egy meg nem nevezett informátor azt mondta,  férfi a csomagtartójába tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja.

A férfi ezután rakhatta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába. Valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.