Rendőrség

Elesett a hóban, dühében autókat kezdett rugdosni

A 25 éves férfi 3 személyautót rongált meg Debrecenben. Garázdaság miatt kell felelnie.

2019.01.12 09:58ma.hu

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre január 11-én 23 óra körül arról, hogy Debrecenben, az István úton parkoló autókat rongál egy fiatal férfi. Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a 25 éves helyi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták V. Zsoltot, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy a rongálás előtt elesett a hóban és ettől lett annyira ideges, hogy a parkoló autókat elkezdte rugdosni. A gyanúsított három gépkocsi visszapillantóját törte le - írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Zsolttal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.