Rendőrség

Rendőrök mentették meg az M0-son kóborló kutyákat

A kutyák gazdája a közösségi médiából értesült arról, hogy az ebek az M0-áson kóboroltak.

2019.01.10 17:44ma.hu
police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szigetszentmiklós Autópálya Alosztály rendőrei figyeltek fel két nagytestű kutyára az M0 autóúton január 9-én délben. A kutyák a pályatesten, az autók között sétáltak, akadályozva a forgalmat, egyben elütésük közvetlen veszélye is fennállt. A rendőrök a szolgálati gépkocsival a torlódó kocsisor elejére álltak, majd megállították a forgalmat - írja a police.hu. A barátságosan viselkedő kutyákat ezután befogták, majd a rendőrautó hátsó ülésére "ültetve” őket a közútkezelő szigetszentmiklósi kirendeltségére hajtottak, ahol lehetőség volt a kutyák kennelben történő elhelyezésére.

A kutyák gazdája a közösségi médiából értesült arról, hogy az ebek az M0-áson kóboroltak, így azokat a közútkezelő szigetszentmiklósi telephelyén kereste, ahol végül meg is találta őket.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.