Baleset

Már halott volt, mikor az árokba csapódott a sofőr

Rosszullét miatt halt meg egy sofőr Baktalórántházán.

2019.01.09 12:33MTI

Vezetés közben, rosszullét miatt halt meg egy gépkocsivezető szerda reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Baktalórántházán - közölte Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Korábban a katasztrófavédelmi főigazgatóság azt írta, hogy az autó vezetője az elsődleges vizsgálat szerint baleset következtében vesztette életét, miután autójával árokba sodródott.

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint nem halálos baleset történt, a férfi járművezetés közben lett rosszul. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.