Baleset

A jeges úton megcsúszó busz csapódott a csatornába Tassnál - képek

Szombat este Tass külterületén egy busz megcsúszott a jeges úton, majd a csatornába borult. A sofőr és három utasa könnyű sérülést szenvedtek.

2019.01.06 11:47ma.hu
Fotók: Police.hu

Bács-Kiskun megyében 2019. január 5-én 0 óra és 24 óra között összesen 30 közúti közlekedési baleset történt, amelyből négy járt személyi sérüléssel.

Az 5205-ös számú úton 21 óra 35 perckor egy 53 éves férfi közlekedett egy Neoplan autóbusszal Kunszentmiklós felől Tass irányába. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az út 38-as kilométerénél, egy balra ívelő útkanyarulatban a sofőr nem jól választotta meg járműve sebességét, ezért a jeges úton megcsúszott, majd egy szalagkorlátnak ütközött. Ezt követően a busz a korláton átfordulva a Kiskunsági Főcsatornába borult. A járműben a sofőrön kívül egy nő és két gyermek utazott. A busz vezetője és három utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a megváltozott út- és látási viszonyok növelhetik a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Kérik a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, mérsékeljék sebességüket, valamint tartsanak nagyobb követési távolságot!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.