Bűnügy

Robbantással fenyegetőzött egy férfi a VIII. kerületben

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy építkezésen bombát fog robbantani.

2019.01.03 17:55ma.hu

A rendőrség segélyhívó számára január 3-án 14 óra 23 perckor érkezett egy ismeretlen férfitól bejelentés, hogy Budapest VIII., Százados utcai építkezésen bomba fog robbanni.

Az építkezési területet, a kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrőrei a Bűnügy Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve a robbantással fenyegető 40 éves ipolyvecei férfit 15 órakor a helyszín közelében elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.