Brutális baleset

Petárda robbant egy 81 éves nő kezében

A néni csak a szemetet akarta felszedni a háza előtt, két ujja leszakadt.

2019.01.02 15:08ma.hu
hirdetés
police.hu

A rendőrséget a győri kórház értesítette 2019. január 1-én délelőtt arról, hogy a mentőszolgálat munkatársai egy idős kézsérült asszonyt vittek be, aki feltehetően valamilyen pirotechnikai eszköztől sérülhetett meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok és a tanúk elmondása alapján az idős asszony séta közben megpillantott a földön egy henger alakú, számára ismeretlen tárgyat, ami - miközben felvette azt - felrobbant a kezében. A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az eset körülményeinek tisztázása érdekében - közölte szerda délelőtt a rendőrség.

A Kisalföld.hu úgy tudja, a petárda két ujját leszakította a néninek. Megműtötték, de a roncsolódás visszafordíthatatlan. Pedig csak a szemetet akarta összeszedni a háza előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.