Baleset

Fiatal természetfotós volt a dévaványai tragédia egyik áldozata

Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy 56 éves férfi és 24 éves fia kedden dévaványai otthonukban.

2018.12.26 15:41ma.hu

A lakóház fürdőszobájában a kazán és a vízmelegítő is gázzal működött. A nyomozás adatai szerint a gázkazán meghibásodott, s a kiáramló szén-monoxid okozta a két férfi halálát - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, a büntetőjogi felelősség kérdését.

Az Index úgy tudja, a fiatalabbik áldozat Diós Kristóf, aki amellett, hogy a Dévaványai SE labdarúgója és ismert természetfotós volt.

Diós Kristóf októberben indította el hivatalos honlapját, novemberben Az Év Természetfotósa pályázaton két munkáját is díjazták, és nemrégiben készült el a saját tervezésű, saját fényképeit bemutató 2019-es falinaptára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.