Bűnügy

Késelés egy csepeli munkásszállón

A sérültet az egyik lakó kezdte el újraéleszteni.

2018.12.22 17:34ma.hu

A nyomozás adatai szerint a 48 éves budapesti Sz. Ferenc 2018. december 22-én 1 óra 30 perc körül egy csepeli munkásszállón szóváltásba keveredett egy férfival, majd magához vett egy konyhakést, azzal mellkason szúrta és távozott a helyszínről.

A sérültet – aki ekkor már életjelet nem mutatott – a munkásszálló egyik lakója találta meg és azonnal megkezdte az újraélesztést, míg egy másik lakó értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök átvették az újraélesztést és a mentők kiérkezéséig folytatták a sérült ellátását - írja a police.hu.

A csepeli körzeti megbízottak eközben megkezdték az elkövető felkutatását és személyleírás alapján rövid időn belül a Szent Imre téren elfogták Sz. Ferencet.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indított eljárást, akit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.