Új remény?

Levelet kapott a rendőrségtől VV Fanni családja

A kutatás nem ér véget az akta lezárásával.

2018.12.22 16:33ma.hu

Novonzánszki Fanni tavaly novemberben tűnt el. Bár holtteste azóta sem került elő, a rendőrök szerint elég bizonyítékot gyűjtöttek a feltételezett gyilkos ellen.

A vizsgálatot vezető rendőr karácsony előtt arról biztosította a gyászoló szülőket, hogy a kutatás nem ér véget az akta lezárásával.

"A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz - mondta el a Blikknek a Novozánszki-család ügyvédje, dr. Lichy József.

Fanni édesanyja szerint a létező legjobb nyomozóhoz került az ügy.

"A rendőrség tényleg mindent megtesz, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Időközönként tájékoztatnak engem és a férjemet is a nyomozás állásáról, és tényleg még a legapróbb nyomot is "lekövetik", ami a tudomásukra jut. Nagyon remélem, hogy hamarosan bíróság elé áll az az ember, és megkapja a méltó büntetését, amiért elvette tőlem a lányomat" - mondta a lapnak Katalin.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.